testimonials

Eusebiu B.

”Am avut nevoie de un accesoriu special pentru o ocazie specială. Prima persoană care mi-a venit în minte a fost Lucian Enasoni. Am fost foarte surprins, iar acum mulțumit, de disponibilitatea, amabilitatea și rapiditatea lui, la cererea mea. Aceasta mai ales datorită faptului că papionul a trebuit să ajungă în Italia! Dar aceasta nu a fost nici pe departe o piedică. Papionul “Due” din Colecția Cinque mi-a oferit o prezență distinsă…în mulțime.”

—————————————————————————————-

”Ziua în care l-am cunoscut pe Lucian Enasoni a fost o zi câștigată pentru mine, deoarece din acel moment am știut ca vor urma multe colaborări. Îmi place să lucrez cu Lucian pentru că înțelege perfect ceea ce doresc și știe să transpună ideile mele în realitate. Întotdeauna am apreciat la el modul în care îmi prezintă fiecare etapă a lucrării, pentru a putea fi la curent cu stadiul în care se află viitorul meu produs semnat Enasoni. Recomand cu încredere acest brand!”

—————————————————————————————-
”Accesoriile realizate de Lucian Enasoni au un feeling aparte, un aer de poveste, misterios. Te uiți la ele și deja iți imaginezi că trăiești într-o lume de vis, de carnaval!”

—————————————————————————————-

ZariM.”Ce poți oare să spui despre accesoriile – cravatele, papioanele și batistele – create de Lucian Enasoni?! Decât că simți o parte din sufletul lui, de OM!  Și atunci, ca în orice lucru făcut cu sufletul și din suflet, nu are cum să nu rezulte decât ceva frumos! Atenția la detalii, materialele de calitate, lucrul impecabil fac din accesoriile create, o lume aparte – ELEGANȚĂ, CALITATE, EXCELENȚĂ! Devii mai încrezator, mai bucuros și mai fericit, purtând papioanele, cravatele și batistele marca ENASONI! Le recomand cu mare drag, tuturor bărbaților care cred în ei! Si aștept noile colecții ENASONI…!”

—————————————————————————————-
”Am fost atras instant de colecția de pocket squares Collezione Venezia. M-am întâlnit cu Lucian pentru a cumpara una, maxim două bucăți. După întâlnire m-am ales cu 3 pocket squares și cu promisiunea unei colaborări pe viitor! Acum urmăresc cu atenție apariția următoarelor colecții.”

—————————————————————————————-
”Cu toții căutăm produse de calitate, însă din păcate nu găsim oriunde acest lucru… Eleganța și promptitudinea se găsesc sub un singur Brand. Produse excepționale? Da! Într-un singur loc: la ENASONI.”

—————————————————————————————-
Lucian Ilie Bitea

”Batistele ENASONI sunt accesorii de efect, ce scot în evidență orice ținută, credeți-mă, am testat! Iar cravatele sunt de o calitate excelentă, chiar unice!”

—————————————————————————————-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s