cravate ready-to-wear

Cravatele din gama multibrand Ready-to-Wear completează linia de accesorii ENASONI prin culoare, textură și mai ales, stil ! Fiecare dintre modelele de mai jos se poate comanda prin telefon sau e-mail și orice cravată va fi livrată în limita stocului disponibil. Prețurile sunt cuprinse între 60 – 90 de lei. Printre brandurile care se regăsesc disponibile la ENASONI Studio puteți regăsi: Ermenegildo Zegna, Luigi Borrelli, Hackett London, Lorenzo Calvino, Hugo Boss, McNeal, Kiton, Harris Tweed, Ralph Lauren, Olymp, Gilberto, Edsor Kronen, Ted Baker și altele.

Prețul nu include transportul. Cravatele se pot trimite prin curier sau poștă cu plata ramburs. În Timisoara livrarea se face GRATUIT la domiciliu sau la birou! Cravata este un accesoriu fără vârstă dar cu multă, multă personalitate! Un cadou special, pentru o persoană ce apreciază… La cerere se poate realiza și set cravate cadou compus din 3 sau mau multe modele la alegere… De asemenea se poate comanda un număr mai mare de cravate identice pentru companii, caz în care prețul pe bucată se va recalcula pentru a vă oferi un preț final cât mai avantajos!

order

Cravatele se pot comanda prin e-mail: office@enasoni.com sau telefonic la 0740 126 224, între orele 10 – 18, de luni până sâmbătă inclusiv.

………………………………………………………………….

cravate la comanda – cravate timisoara – cravate enasoni – cravata la comanda – cravate personalizate – cravata unicat – cravata cadou – cravate cadou – set cravate cadou – set personalizat cravate – cravate Timisoara

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s