papioane

Papionul nu înseamnă doar eleganță și prestanță, ci și încredere în sine și atenție acordată celor mai mici detalii… Un gentleman știe că stilul adevărat se bazează pe detalii care fac diferența. O curea din piele de aligator, butoni pictați manual, o batistă de buzunar plină de culoare sau…un papion ENASONI. Papionul purtat cu o atitudine pozitivă atrage atenția și îți oferă un aer de distincţie… Papion la comanda ? Da, aici e locul potrivit!

Elegante sau casual, modele unicat, în ediție limitată sau pe comandă, papioanele ENASONI se disting prin acel feeling de libertate elegantă combinată cu bucuria de a trăi fiecare zi la valoarea ei maximă! Astfel, aceste papioane sunt mai mult decât un accesoriu clasic, devenind o piesă de suflet pentru cel ce o poartă! Papioane la comanda se pot face oriunde, papioane care ies în evidență însă cer experiența unui specialist…

Papioanele ENASONI sunt create pentru a-ți aduce complimente din partea persoanelor care apreciază stilul și bunul gust. Papionul tău la comandă se poate comanda prin e-mail: office@enasoni.com sau telefonic la 0740 126 224, între orele 10 – 18, de luni până sâmbătă inclusiv. Vei primi prin e-mail un catalog pdf și vei selecta materialul dorit din modelele disponibile la momentul achizitiei. In Timisoara livrarea se face GRATUIT la domiciliu sau la sediul firmei.

Advertisements

7 responses to “papioane

  1. Superbe…….. papioanele ,cravatele materialele sunt de vis ,ce combinatii, ce culori…..ce incanta privirea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s