Esarfele Enasoni

Când vorbim despre accesorii de stil, vorbim neaparat și despre eșarfe! Perfecte pentru orice anotimp, eșarfele ENASONI completează perfect ținuta, indiferent de sezon. Fiind comode și fine la purtare, în culori uni pentru a le combina cu elementele din garderoba ta, eșarfele vor da nota creativă în aspectul tău general. Poți lega eșarfa într-o multitudine de moduri, ceea ce adaugă personalitate și stil ținutei tale! Care este culoarea ta preferată?

Prețul pentru orice model unisex este 89 ron – prețul nu include taxele de transport. Livrarea este GRATUITĂ în Timișoara. Există și alte culori disponibile, așteptăm preferințele dvs. si vă vom contacta cât de repede pentru a vă preciza disponibilitatea! De asemenea, la cerere se pot realiza și seturi personalizate, formate din două sau trei eșarfe trimise în cutie din lemn decorată cu piele. În imagini: setul Luxury Collection la prețul de 299 ron.

Aveți la dispoziție e-mail: office@enasonidesign.com sau telefonul 0740 126 224, între orele 10 – 18, de luni până sâmbătă inclusiv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s